|
Назва випробувань та (або) характеристик (параметрів) , що визначаються
|
|
|
Фізико-хімічні випробування
|
|
|
Органолептичні показники
|
|
|
Масова частка вологи та сухих речовин
|
|
|
Масова частка жиру
|
|
|
Масова частка редукувальних речовин та цукру
|
|
|
Масова частка суми цукрів, що зброджуються
|
|
|
Масова частка сахарози
|
|
| Кольоровість та каламутність | |
| Масова частка арованілону | |
| Масова частка крохмалю та продуктів його деструкції | |
| Вміст золи | |
| Металомагнітна домішка | |
| Масова частка та величина феродомішок | |
| Дріб’язок | |
| Гранулометричний склад | |
| Кислотність | |
|
Масова частка начинки
|
|
|
Масова частка глазурі
|
|
|
Масова частка загальної сірчистої кислоти
|
|
| Масова частка золи нерозчинної в 10 % соляній кислоті | |
| Визначення рН |
Документи для співпраці
Файли для завантаження:
Типовий договiр на проведення лабораторних досліджень (Умови розрахунку за послуги можуть переглядатися в індивідуальному порядку)