|
Назва випробувань та (або) характеристик (параметрів) , що визначаються |
||
|
Пакет досліджень згідно з ДСТУ 4964:2008 Соя. Технічні умови
|
||
|
Пакет досліджень згідно з ДСТУ 7011:2009 Соняшник. Технічні умови
|
||
|
Пакет досліджень згідно з ДСТУ 4966:2008 Насіння ріпаку для промислового переробляння. Технічні умови
|
||
|
Фізико-хімічні випробування
|
||
|
Колір та запах (кожен показник окремо)
|
||
|
Масова частка вологи (гравіметричний метод)
|
||
|
Масова частка вологи (за методом ISO)
|
||
|
Масова частка олеїнової кислоти (газова хроматографія)
|
||
|
Зараженість шкідниками
|
||
|
Прихована зараженість
|
||
|
Смітна домішка
|
||
|
Олійна (оліїста) домішка
|
||
|
Маса 1000 зерен
|
||
|
Масова частка розколених плодів коріандру
|
||
|
Олійність
|
||
|
Вміст олії (ISO)
|
||
|
Олiйнiсть , метод ЯМР
|
||
|
Лузжистість
|
||
|
Кислотне число олії
|
||
|
Масова частка глюкозинолатів (ммоль/г)
|
||
|
Вміст насіння рицини
|
||
|
Масова частка білку (метод Кьєльдаля)
|
||
| Газова хроматографія | ||
|
Вміст залишків пестицидів
|
||
|
Ерукова кислота
|
||
|
Випробування методом атомно-абсорбційної спектрометрії
|
||
|
Комплекс з 6-ти токсичних елементів (свинець, кадмій, мідь, цинк, ртуть, миш’як)
|
||
|
Вміст свинцю
|
||
| Вміст кадмію | ||
| Вміст міді | ||
| Вміст цинку | ||
| Вміст ртуті | ||
| Вміст миш'яку | ||
|
Імуноферментний метод визначення мікотоксинів
|
||
| Сума афлатоксинів (B1, B2, G1, G2) | ||
| Вомітоксин | ||
| Зеараленон | ||
| Т-2 токсин | ||
| Охратоксин А | ||
|
Фумонізин
|
||
|
Афлатоксин В1
|
||
|
Високоефективна рідинна хроматографія (ВЕРХ)
|
||
|
Афлатоксин В1
|
||
|
Тонкошарова хроматографія
|
||
|
Патулін
|
||
|
Молекулярно-генетичні випробування
|
||
|
Вміст генетично модифікованих організмів полімеразною ланцюговою реакцією якісне (скринінг PS35S, TNOS)
|
||
|
Вміст генетично модифікованих організмів полімеразною ланцюговою реакцією якісне (білок CP4EPSPS)
|
||
|
Вміст генетично модифікованих організмів полімеразною ланцюговою реакцією якісне (ген Pat)
|
||
|
Визначення FWV
|
||
|
Вміст генетично модифікованих організмів полімеразною ланцюговою реакцією якісне (ген Bar)
|
||
|
Вміст генетично модифікованих організмів полімеразною ланцюговою реакцією кількісне (P35S)
|
||
| Вміст геномодифікованого білку імунохроматографією (тест-полоски) (білок CP4EPSPS) | ||
| Вміст геномодифікованої лінії полімеразною ланцюговою реакцією якісне | ||
|
Мікробіологічні випробування
|
||
|
Загальна кількість мікробних клітин (мезофільні аеробні факультативно-анаеробні мікроорганізми МАФАМ)
|
||
|
Дріжджі,плісняві гриби, сальмонелла, лістерія, стафілокок, синьогнійна паличка, ентеробактерії, анаероби, бактерії групи кишкових паличок, E.coli, Bacillus cereus (кожен показник окремо)
|
||
|
Мікологічні випробування
|
||
| Радіологія | ||
| Радіологія Сs 137 ; Sr 90 | ||
|
Додаткові послуги
|
||
|
Оформлення протоколу випробувань англійською мовою
|
||
|
Оформлення сертифікату NON-GMO
|
||
|
Виготовлення копії протоколу
|
||
|
Підготовка робочого зразка
|
||
Документи для співпраці
Файли для завантаження:
Типовий договiр на проведення лабораторних досліджень (Умови розрахунку за послуги можуть переглядатися в індивідуальному порядку)