• Державне підприємство
    "Державний центр сертифікації і експертизи
    сільськогосподарської продукції"

  • Вхід
    • Головна
    • Сфера діяльності
    • Наші лабораторії
    • Новини
    • Нормативна база
    • Фінансова звітність
    • Вакансії
    • Контакти

Послуги

Сертифікація

Послуги з аналізування

Навчання

Лабораторії

Реєстри

ОСОБИСТИЙ
КАБІНЕТ
ЗВ'ЯЖІТЬСЯ
З НАМИ
ПОРЯДОК ЗВЕРНЕННЯ
ГРОМАДЯН
Запобігання проявам корупції

Зворотня форма зв`язку

 Назва випробувань та (або) характеристик (параметрів) , що визначаються
Фізико-хімічні випробування
Органолептичні показники
Масова частка сухих речовин або вологи
Масова частка хлоридів
Кислотність
Масова частка золи
Масова частка жиру
Вміст цукрів
Масова частка м’якоті, осаду
Масова частка діоксиду сірки
Визначення рН
Визначення металевих домішок та зараженості шкідниками
Вміст нітратів
Нітрити
Мікробіологічні випробування
Плісняві гриби
Дріжджі
Сульфітредукуючі клостридії
Наявність бактерій групи кишкових паличок (БГКП, коліформи)
Кількість мезофільних аеробних та факультативно- анаеробних мікроорганізмів, КУО в 1 г (1 см3)
Лістерія (Listeria monocytogenes)
Анаеробні бактерії
Молочнокислі мікроорганізми
Bаcillus сereus 
Патогенні мікроорганізми, у тому числі бактерії роду Salmonella
Staphylococcus aureus
Барвники
Консерванти
Вміст сорбінової кислоти
Вміст бензойної кислоти

Документи для співпраці 

Файли для завантаження: 

Типовий договiр на проведення лабораторних досліджень (Умови розрахунку за послуги можуть переглядатися в індивідуальному порядку)
Заявка на випробування продукції

ДП "Державний центр сертифікації і експертизи сільськогосподарської продукції"


  • Графік роботи
  • Про нас
  • Послуги
  • Новини
  • Вакансії

  • Наші соціальні мережі
  • Залишити відгук скаргу

    ДП "Державний центр сертифікації і експертизи сільськогосподарської продукції"