|
|
||
|
Пакет досліджень згідно з ГСТУ 46.004-99 Борошно пшеничне. Технічні умови
|
||
|
Фізико-хімічні випробування
|
||
|
Масова частка вологи (гравіметричний метод)
|
||
|
Масова частка вологи (за методом ISO)
|
||
| Реологічні властивості-альвеограма | ||
| Реологічні властивості-екстенсограма | ||
|
Реологічні властивості-фаринограма
|
||
|
В'язкість борошна амілографом
|
||
|
Підготовка зерна для альвеограми
|
||
|
Індекс осадження методом Зелені
|
||
| Кислотне число жиру | ||
| Вміст сирої клітковини | ||
|
Масова частка сирої клейковини та її якість
|
||
|
Масова частка сирої клейковини за методами ISO
|
||
| Металомагнітна домішка | ||
| Білість | ||
|
Кислотність
|
||
|
Кислотність по бовтанці
|
||
|
Зольність
|
||
|
Автолітична активність
|
||
|
Колір, запах, смак (кожен показник окремо)
|
||
|
Вміст мінеральної домішки
|
||
|
Зараженість, забрудненість шкідниками хлібних запасів (кожен показник окремо)
|
||
|
Крупність помелу
|
||
|
Жир в перерахунку на суху речовину (борошно кукурудзяне)
|
||
|
Число падіння (за методом ISO)
|
||
| Газова хроматографія | ||
|
Жирно-кислотний склад
|
||
|
Вміст залишків пестицидів
|
||
| Випробування методом атомно-абсорбційної спектрометрії | ||
| Комплекс з 6-ти токсичних елементів (свинець, кадмій, мідь, цинк, ртуть, миш’як) | ||
| Вміст свинцю | ||
| Вміст кадмію | ||
| Вміст міді | ||
| Вміст цинку | ||
| Вміст ртуті | ||
| Вміст миш'яку | ||
| Імуноферментний метод | ||
| Сума афлатоксинів (B1, B2, G1, G2) | ||
| Вомітоксин | ||
| Зеараленон | ||
| Т-2 токсин | ||
| Охратоксин А | ||
| Фумонізин | ||
|
Афлатоксин В1
|
||
| Вміст глютену G12 (якісно, напівкількісно) | ||
| Вміст глютену G12 кількісно, в 1 зразку | ||
| Вміст глютену G12 кількісно, в 2 зразках | ||
| Вміст глютену G12 кількісно, в 3 зразках | ||
|
Високоефективна рідинна хроматографія (ВЕРХ)
|
||
|
Афлатоксин В1
|
||
| Тонкошарова хроматографія | ||
|
Патулін
|
||
|
Молекулярно-генетичні випробування
|
||
|
Вміст генетично модифікованих організмів полімеразною ланцюговою реакцією якісне (скринінг PS35S, TNOS)
|
||
| Мікробіологічні випробування | ||
|
Загальна кількість мікробних клітин (мезофільні аеробні факультативно-анаеробні мікроорганізми МАФАМ)
|
||
|
Дріжджі,плісняві гриби, сальмонелла, лістерія, стафілокок, синьогнійна паличка, ентеробактерії, анаероби, бактерії групи кишкових паличок, E.coli, Bacillus cereus (кожен показник окремо)
|
||
| Мікологічні випробування | ||
| Радіологія | ||
| Радіологія Сs 137 ; Sr 90 | ||
|
Додаткові послуги
|
||
|
Оформлення протоколу випробувань англійською мовою
|
||
|
Виготовлення копії протоколу
|
||
|
Підготовка робочого зразка
|
||
Документи для співпраці
Файли для завантаження:
Типовий договiр на проведення лабораторних досліджень (Умови розрахунку за послуги можуть переглядатися в індивідуальному порядку)