Назва випробувань та (або) характеристик (параметрів) , |
|
Пакет досліджень згідно з ДСТУ 3768:2019 Пшениця. Технічні умови
|
|
Пакет досліджень згідно з ДСТУ 3769:98 Ячмінь. Технічні умови
|
|
Пакет досліджень згідно з ДСТУ 4522:2006 Жито. Технічні умови
|
|
Пакет досліджень згідно з ДСТУ 4963:2008 Овес. Технічні умови
|
|
Пакет досліджень згідно з ДСТУ 4525:2006 Кукурудза. Технічні умови | |
Пакет досліджень згідно з ДСТУ 4962:2008 Сорго. Технічні умови | |
Пакет досліджень згідно з ДСТУ 5026:2008 Просо. Технічні умови
|
|
Пакет досліджень згідно з ДСТУ 4523:2006 Горох. Технічні умови
|
|
Пакет досліджень згідно з ДСТУ 4827:2007 Люпин. Технічні умови
|
|
Пакет досліджень згідно з ДСТУ 4524:2006 Гречка. Технічні умови
|
|
Пакет досліджень згідно з ДСТУ 4965:2008 Рис. Технічні умови
|
|
Фізико-хімічні випробування
|
|
Запах, колір (кожен показник окремо)
|
|
Масова частка вологи (гравіметричний метод)
|
|
Масова частка вологи (за методом ISO)
|
|
Вміст таніну
|
|
Смітна домішка
|
|
Зернова домішка
|
|
Натура
|
|
Вміст ядра
|
|
Крупність (або крупність з підбором сит)
|
|
Визначення об'ємної щільності „маси на гектолітр”
|
|
Визначення скловидності
|
|
Пошкоджені зерна пшениці клопом-черепашкою
|
|
Фузаріозні зерна
|
|
Сажкові зерна
|
|
Зерна з рожевим забарвленням
|
|
Якість зернових культур на ІЧ-аналізаторі
|
|
Дрібні зерна
|
|
Екстрактивність ячменю
|
|
Масова частка білку (метод Кьєльдаля)
|
|
Число падіння (за методом ISO)
|
|
Встановлення рівня зараженості та заселеності шкідниками
|
|
Прихована зараженість
|
|
Масова частка сирої клейковини та її якість в пшениці
|
|
Масова частка сирої клейковини за методами ISO
|
|
Індекс осадження методом Зелені (пшениця)
|
|
Маса 1000 зерен
|
|
Плівчастість
|
|
Кислотність по бовтанці
|
|
Кислотність
|
|
Вміст крохмалю
|
|
Типовий склад
|
|
Життєздатність або здатність до проростання
|
|
Зольність
|
|
Масова частка сирого жиру
|
|
Визначення алкалоїдного насіння
|
|
Газова хроматографія
|
|
Вміст залишків пестицидів
|
|
Випробування методом атомно-абсорбційної спектрометрії
|
|
Комплекс з 6-ти токсичних елементів (свинець, кадмій, мідь, цинк, ртуть, миш’як)
|
|
Вміст свинцю
|
|
Вміст кадмію
|
|
Вміст міді
|
|
Вміст цинку
|
|
Вміст ртуті
|
|
Вміст миш’яку
|
|
Тонкошарова хроматографія
|
|
Патулін
|
|
Високоефективна рідинна хроматографія (ВЕРХ)
|
|
Афлатоксин B1
|
|
Імуноферментний метод
|
|
Комплекс з 5-ти мікотоксинів для пшениці Афлатоксин В1 Зеараленон, Вомітоксин (Деоксиніваленон),
Т-2 токсин Охратоксин А |
|
Сума афлатоксинів (B1, B2, G1, G2)
|
|
Вомітоксин
|
|
Зеараленон
|
|
Т-2 токсин
|
|
Охратоксин А
|
|
Фумонізин
|
|
Афлатоксин В1
|
|
Вміст глютену G12 (якісно, напівкількісно)
|
|
Вміст глютену G12 кількісно, в 1 зразку
|
|
Вміст глютену G12 кількісно, в 2 зразках
|
|
Вміст глютену G12 кількісно, в 3 зразках
|
|
Молекулярно-генетичні випробування
|
|
Вміст генетично модифікованих організмів полімеразною ланцюговою реакцією якісне (скринінг PS35S, TNOS)
|
|
Вміст генетично модифікованих організмів полімеразною ланцюговою реакцією якісне (білок CP4EPSPS)
|
|
Вміст генетично модифікованих організмів полімеразною ланцюговою реакцією якісне (ген Pat)
|
|
Визначення FWV
|
|
Вміст генетично модифікованих організмів полімеразною ланцюговою реакцією якісне (ген Bar)
|
|
Вміст генетично модифікованих організмів полімеразною ланцюговою реакцією кількісне (P35S)
|
|
Вміст геномодифікованого білку імунохроматографією (тест-полоски) (білок CP4EPSPS)
|
|
Вміст геномодифікованої лінії полімеразною ланцюговою реакцією якісне
|
|
Мікробіологічні випробування
|
|
Загальна кількість мікробних клітин (мезофільні аеробні факультативно-анаеробні мікроорганізми МАФАМ)
|
|
Дріжджі,плісняві гриби, сальмонелла, лістерія, стафілокок, синьогнійна паличка, ентеробактерії, анаероби,
бактерії групи кишкових паличок, E.coli, Bacillus cereus (кожен показник окремо) |
|
Спори сажкових грибів
|
|
Мікологічні випробування
|
|
Радiологiя
|
|
Радіологія Cs137, Sr90
|
|
Додаткові послуги
|
|
Оформлення протоколу випробувань англійською мовою
|
|
Оформлення сертифікату NON-GMO
|
|
Виготовлення копії протоколу
|
|
Підготовка робочого зразка
|
Документи для співпраці
Файли для завантаження:
Типовий договiр на проведення лабораторних досліджень (Умови розрахунку за послуги можуть переглядатися в індивідуальному порядку)